Ingyen letölthető hasznos útmutató:
 

YOUTUBE ÚTMUTATÓ ANGOLTANULÓKNAK!

a Your English Steps-től    


(Azok kedvéért, akikhez valamiért ez a link jutott el, pár dolgot elismétlek abból, ami a honlapon is olvasható - nyugodtan görgess lejjebb, ha már olvastad.) 

Ha szeretnéd videókkal, angol eredeti hanganyagokkal, céltudatosan fejleszteni a nyelvtudásodat, de egyelőre kicsit elveszettnek érzed magad a videomegosztón, biztosan hasznát fogod venni ennek az anyagnak. Az Útmutatót követve és a gyakorlatban alkalmazva, feltárul előtted az angoltanulók egyik kincseskamrája!

Miről van szó az Útmutatóban?

 

  • Miért használd a YouTube-ot az angoltanuláshoz?
  • Hogyan fogj hozzá?
  • Milyen technikai "trükkök" lesznek a segítségedre?
 
A hasznos és ingyenes útmutatóért cserébe csupán azt kérem, hogy a lenti űrlapon - az adatkezelési hozzájárulásodat adva - iratkozz fel a hírlevelemre.

Figyelmedbe ajánlom az
Adatkezelési Tájékoztatót.
 

Kérlek, olyan email címet adj meg a feliratkozáshoz, amelyet tényleg rendszeresen használsz, és ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be! Ha nem kapod meg a feliratkozást visszaigazoló email(eke)t, köztük az útmutató linkjét egy-két órán belül, nézd meg a kéretlen / spam / promóciók stb. mappáidat is, hátha odakerültek az emailek. Ha ott sem találod, próbálkozz újra, vagy írj a hello (kukac) yourenglishsteps.com címre. (Tipp: hogy ne a spam vagy kéretlen mappában landoljanak a hírlevelek, vedd fel az érkező email feladóját a kontaktok/kapcsolatok közé.) 

Köszönöm!



Dán-Csala Judit
a Your English Steps angoltanára


 
Még valami: ha elégedett vagy, tetszik az Útmutató, légy szíves, ne közvetlenül terjeszd! Inkább tereld erre a feliratkozási oldalra az érdeklődőket. Bár ingyenes az útmutató, vagyis közvetlen anyagi hasznom nincs belőle, mégis fontos, hogy lássam, kiket érdekel ez a téma. Köszönöm előre is, hogy ezt tiszteletben tartod!

 
* szükséges mező
(opcionális)

Az itt megadott információkat a Your English Steps tanáraként és tulajdonosaként én, Dán-Csala Judit egyéni vállalkozó (munkatársaimmal együtt) arra használom, hogy kapcsolatba lépjek és kapcsolatot tartsak veled a vállalkozásom ajánlatait, híreit (többek között a YES Angol Projektek Programmal kapcsolatban), valamint angol nyelvtanulást érintő tippjeit és tanácsait eljuttatva hozzád. Kérlek, pipával jelezd, hogy hozzájárulsz ehhez a kapcsolatfelvételhez és kapcsolattartáshoz, valamint az adataid itt vázolt célból történő biztonságos kezeléséhez. Nem küldök spamet és bármikor leiratkozhatsz. Köszönöm a bizalmat!

Email Marketing Powered by Mailchimp