Your English Steps (YES)
hírlevél

Hatékony lépéseket tennél a használható, aktív angoltudás felé?

Jó helyen jársz!

Iratkozz fel itt minél előbb, nehogy lemaradj
a Your English Steps (YES) induló programjairól, szolgáltatásairól és projektjeiről.


A következőkre számíthatsz:

Adataidat bizalmasan kezelem, nem adom át más cégeknek.
Igyekszem olyan hírlevelet küldeni, amit szívesen olvasol majd - mert érdekel az angoltanulás és kíváncsi vagy az ahhoz kapcsolódó ötletes és hasznos szolgáltatásokra. 
Spamet nem küldök! Bármikor egyszerűen leiratkozhatsz. 

Figyelmedbe ajánlom az Adatkezelési Tájékoztatót.

Kérlek, olyan email címet adj meg a feliratkozáshoz, amelyet tényleg rendszeresen használsz, és ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be! Ha nem kapod meg a feliratkozást visszaigazoló email(eke)t egy órán belül, inkább próbálkozz újra, vagy írj a hello (kukac) yourenglishsteps.com címre. Ahhoz pedig, hogy ne a spam vagy kéretlen mappában landoljanak a hírlevelek, lehetőleg végezd el a megfelelő beállításokat (pl. jelöld a feladót fontosként).


Köszönöm!

Judit


Dán-Csala Judit
a Your English Steps angoltanára
www.YourEnglishSteps.com


 

 
* szükséges mező

Az itt megadott információkat a Your English Steps tanáraként és tulajdonosaként én, Dán-Csala Judit egyéni vállalkozó (munkatársaimmal együtt) arra használom, hogy kapcsolatba lépjek és kapcsolatot tartsak veled a vállalkozásom ajánlatait, híreit (többek között a YES Angol Projektek Programmal kapcsolatban), valamint angol nyelvtanulást érintő tippjeit és tanácsait eljuttatva hozzád. Kérlek, pipával jelezd, hogy hozzájárulsz ehhez a kapcsolatfelvételhez és kapcsolattartáshoz, valamint az adataid itt vázolt célból történő biztonságos kezeléséhez. Nem küldök spamet és bármikor leiratkozhatsz. Köszönöm a bizalmat!

Email Marketing Powered by Mailchimp