Your English Steps
Váljon az angol a mindennapjaid részévé!

ÍGY ÉPÍTSD BE AZ ANGOLTANULÁST A MINDENNAPJAIDBA!
BEVÁLT MÓDSZEREK NAGY LISTÁJA


a Your English Steps-től  

(Azok kedvéért, akikhez valamiért ez a link jutott el, pár dolgot elismétlek abból, ami a honlapon is olvasható - nyugodtan görgess lejjebb, ha már olvastad.) 

Eddig úgy érezted, hogy angolt tanulni teher? Angolt gyakorolni fárasztó? Az angoltanulás fenyegető kötelességként lebegett mindig lelki szemeid előtt és időnként a hátad közepére kívántad?

Ennek mostantól VÉGE!
 
A megoldás:
 
Tedd az angoltanulást és az angolt a mindennapjaid részévé!

Ehhez adok most több mint 40 praktikus ötletet!

 
A hasznos és ingyenes ötletgyűjteményért cserébe csupán azt kérem, hogy a lenti űrlapon - az adatkezelési hozzájárulásodat adva - iratkozz fel a hírlevelemre.

Mit érdemes tudni a hírlevelemről? Nem árasztalak el emailekkel, nagyjából hetente egy levélre számíthatsz. Ha nem tartod érdekesnek vagy hasznosnak, leiratkozhatsz. Mindig igyekszem hasznos tanácsokat, tippeket megosztani angoltanulás témával kapcsolatban. Olyan tartalmakat is küldök, amelyeket más felületeimen nem teszek közzé (pl. autentikus források, tananyagok ajánlóit - YouTube videók, podcastok linkjeit). Értesülhetsz arról is, ha új projektet indítok vagy más szolgáltatásommal kapcsolatban friss híreim vannak. Figyelmedbe ajánlom az Adatkezelési Tájékoztatót.
 
Kérlek, olyan email címet adj meg a feliratkozáshoz, amelyet tényleg rendszeresen használsz, és ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be! Ha nem kapod meg a feliratkozást visszaigazoló emaileket, köztük az ígért ötletgyűjtemény linkjét egy-két órán belül, nézd meg a kéretlen / spam / promóciók stb. mappáidat is, hátha odakerültek az emailek. Ha ott sem találod, próbálkozz újra, vagy írj a hello (kukac) yourenglishsteps.com címre. (Tipp: hogy ne a spam vagy kéretlen mappában landoljanak a hírlevelek, vedd fel az érkező email feladóját a kontaktok/kapcsolatok közé.) 

Köszönöm!

Még valami: ha elégedett vagy, hasznosnak találod a "Bevált módszerek nagy listája" anyagot, légy szíves, ne közvetlenül terjeszd! Inkább tereld erre a feliratkozási oldalra az érdeklődőket. Bár ez a lista ingyenes, vagyis közvetlen anyagi hasznom nincs belőle, mégis fontos, hogy lássam, kiket érdekel ez a téma. Köszönöm előre is, hogy ezt tiszteletben tartod!

 

Hatékony és élvezetes angoltanulást kívánok! Üdvözlettel,

Judit
Dán-Csala Judit
a Your English Steps angoltanára

 
* kötelező mező
ahogyan szólíthatlak
a legjobb email címed :-)

Az itt megadott információkat a Your English Steps tanáraként és tulajdonosaként én, Dán-Csala Judit egyéni vállalkozó (munkatársaimmal együtt) arra használom, hogy kapcsolatba lépjek és kapcsolatot tartsak veled a vállalkozásom szolgáltatásait, ajánlatait, híreit, valamint angol nyelvtanulást érintő hasznos tippjeit és tanácsait eljuttatva hozzád. Kérlek, pipával jelezd, hogy hozzájárulsz ehhez a kapcsolatfelvételhez és kapcsolattartáshoz, valamint az adataid itt vázolt célból történő biztonságos kezeléséhez. Nem küldök spamet és bármikor leiratkozhatsz. Köszönöm a bizalmat!

Email Marketing Powered by Mailchimp